Over Daniëlle

DWie?
Ik ben Daniëlle Ponjé, freelance journalist en tekstschrijver (online & offline). Hoewel ik geïnteresseerd ben in alles en iedereen, ben ik soms onbedoeld een cultuurbarbaar. Vasthoudendheid, eerlijkheid en oprechtheid zijn mijn journalistieke gedragsnormen.

Wat?
Ik garandeer toegankelijke, creatieve nieuws- en maatschappijgerichte teksten. Human interest is mijn specialiteit. Naar tijdschriftjournalistiek en online tekstuitingen gaat mijn voorkeur uit. Ik schrijf veelal artikelen voor vrouwenblad Viva en customer media: interne en externe bedrijfsmagazines, het intranet en jaarverslagen. Ik was betrokken bij de webredactie van GDL magazine en werkte mee aan de marketingcommunicatie van start-up Vallei-orgasme.nl. Alle journalistieke genres worden door mij beoefend, maar in interviews en reportages blink ik uit.

Voor wie?
Publieksbladen: Viva, Libelle, Grazia
Customer media: Sigma, BCD Travel, WPG Uitgevers, De Persgroep, MN, ABP – via Scripta Communicatie
Start-ups: Vallei-orgasme.nl

Waar?
Mijn standplaats is Amsterdam, maar ik reis graag het land door voor elk mooi verhaal.

Wanneer?
24/7. Jij roept, ik draaf op.

Hoe?
Ik studeerde af aan de Fontys Hogeschool voor de Journalistiek in Tilburg. Mijn journalistieke carrière startte bij het Brabants Dagblad, mijn eerste stage, en baande zich een weg via (extra) stages bij glossy Green.2 en weekblad Viva, naar mijn freelancerpraktijken. Momenteel schrijf ik met name teksten voor de bedrijfsmagazines die Scripta Communicatie verzorgd en verzorg ik mede de communicatie en marketing van vallei-orgasme.nl, dat seksuele voorlichting geeft aan Nederlandse vrouwen.

» Bekijk haar cv.

© Daniëlle Ponjé
Volg me via